Meer lezen? Ga naar het nieuwsbrievenarchief...
Nieuwsbrief
Jan-Hendrik Veenkamp

Songs that matter

'Songs That Matter' op één vertrouwde en twee nieuwe plekken

 

Dit najaar en komend voorjaar bied ik op verschillende locaties zangweekenden en zangretraites aan. Hieraan kan iedereen meedoen, de geoefende en de ongeoefende zanger. We zingen liederen uit alle windstreken, liederen die er toe doen; songs that matter!

Zangweekend in De Weyst, Noord-Brabant

Vrijdagavond 4 t/m zondagmiddag 6 oktober

De Weyst, een voormalig klooster te Brabant: wat een fijne vertrouwde zanglocatie! Met verrukkelijk bereid eten uit eigen groentetuin. Een integere plek voor Moeder Aarde... Wat kom ik hier weer graag terug. Ga mee, er is nog plek en grijp deze kans om op te laden en te genieten.

de-weyst-achterkant-3.jpg

Zangretraite in NeuMühle, Duitsland

Dinsdagavond 22 t/m zaterdagmiddag 26 oktober

Deze zang-, klank- & meditatie-retraite vindt plaats in het meditatiecentrum NeuMühle, bij Trier in Duitsland.

Dit is de eerste keer dat ik hier een zangretraite aanbied. Al meer dan veertig jaar trekt NeuMühle - met een rijk programma aanbod - reizigers die hun ziel willen laven. Ik nodig je van harte uit. Vooral als jouw voorkeur naar een kleine groep uitgaat is dit een uitgelezen kans op een stijlvolle locatie temidden van de natuur je op te laden in goed gezelschap. We promoten carpoolen.

neumuehle-see.jpg

Winterzangweek in Val Sinestra, Zwitserland

Zondag 9 t/m zaterdag 15 februari 2020

Eind augustus bezocht ik Val Sinestra, een voormalig kuuroord in Zwitserland. Ik ademde op; wat een stijlvolle aantrekkelijke locatie in de bergen... Samen met met mijn geliefde Sieta nam ik deel aan een Yoga/wandelweek. We genoten volop. Nu bied ik hier zelf een winterzangweek aan.

Hou je van de bergen, wandelen en zingen dan verwacht ik dat dit een week van puur genieten voor je wordt! Wacht niet te lang met aanmelden! Er is een Val Sinestra bus vanuit Arnhem. Ideaal om zo te reizen.

val-sinestra-gebouw.jpg

Tot slot

Tot slot wil ik je wijzen op mijn jaartrainingsprogramma dat binnenkort van start gaat. Bij voldoende belangstelling komt er een tweede groep.

In een volgend bericht wil ik schrijven over de retraite in Findhorn te Schotland. Deze zesdaagse retraite is een door alle deelnemers met vreugde begroet. De kans is groot dat er een vervolg komt.

Tot ziens/zings!

Jan-Hendrik

agenda: desktop | mobieltechniek: Alex Pot
Je ontvangt dit bericht omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief of een activiteit van Jan-Hendrik Veenkamp
Jan-Hendrik Veenkamp – 06 - 307 960 57 | inf9b4Oo@ja5azanhvfz7endwNwIrikvee0vmxnkaQU2Ump.nliBZy
 

privacyverklaring