Meer lezen? Ga naar het nieuwsbrievenarchief...
Nieuwsbrief
Jan-Hendrik Veenkamp

KoorAmor Amsterdam: laatste seizoen!

Finding Happiness
Singing with Others

Stacy Horn

***

I believe in singing. I believe in singing together

Brian Eno

 

Afgelopen dinsdag 25 februari heb ik zowel bij de start van de stembevrijding bijeenkomst als de KoorAmor-avond verteld dat dit het laatste seizoen van KoorAmor A’dam is.

Geleidelijk groeide ik naar dit besluit toe. Mijn aanbod aan zang en stemwerk is de laatste jaren gestaag gegroeid. Al jaren ben ik actief in centrum de Roos met vreugde en voldoening.

Het is echt een stap om deze zo goed lopende activiteiten in de Roos nu te gaan afronden. Toch ben ik er naar toe gegroeid en geeft dit me de benodigde ruimte.

Ik heb gemerkt dat het voor veel van jullie een teleurstelling is en dat begrijp ik. Tegelijkertijd wordt er ook begripvol naar mij gereageerd. Beide reacties vind ik mooi.

In Haarlem gaat KoorAmor het volgend seizoen op de woensdagavond wel door. Ik kan daar op de fiets naar het centrum en ervaar deze open zangavonden als ’thuiswedstrijden’.

amor-sacca-amor.jpg

Bijeenkomsten Amsterdam t/m mei

Voorlopig kun je nog volop genieten in Amsterdam:

  • A.s. dinsdag 3 maart ben je weer van harte welkom.
  • Op 10 maart is er geen stembevrijding bijeenkomst en KoorAmor-avond.
  • Daarna wel weer wekelijks t/m 19 mei. Dit zijn vanaf komende dinsdag nog 11 bijeenkomsten.

Kom al die keren nog zingen dat het een lieve lust is! Met lach en traan...

Laatste avond KoorAmor Amsterdam op dinsdag 19 mei

Ik wens dat we de laatste bijeenkomst op traditionele wijze afsluiten met een pot luck buffet. Deze formule was altijd heel geslaagd vond ik. Dan 'betaal' je die avond door wat eten en/of drinken mee te nemen. Maar zover is het (gelukkig) nog niet!

Tot ziens/zings!

Jan-Hendrik

P.S. niet opgebruikte 10-rittenkaarten
Als je een 10-rittenkaart hebt, en je verwacht dat deze niet helemaal opgebruikt zal zijn op 19 mei, dan kun je deze 10-rittenkaart ook gebruiken voor de activiteiten die ik aanbied in Haarlem.

Dat kan bijvoorbeeld voor KoorAmor Haarlem, of voor een meditatieve zangavond in de Raphaëlkapel in Bloemendaal, of voor de betaling van een deel van een zangdag of voor de betaling van een deel van een zangweek of een zangweekend.

Wil je daarover dan contact opnemen met Marijke ’t Hart? Dat kan door deze nieuwsbrief te beantwoorden en dan kun je met haar overleggen over de besteding van het restant van je 10-rittenkaart. Wil je dat dan nog dit jaar doen? De 10-rittenkaarten vervallen per 31 december 2020.

agenda: desktop | mobieltechniek: Alex Pot
Je ontvangt dit bericht omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief of een activiteit van Jan-Hendrik Veenkamp
Jan-Hendrik Veenkamp – 06 - 307 960 57 | infKW7zo@janhendrikveeRcxKnkamp.JkEqnl Cuql
 

privacyverklaring