Meer lezen? Ga naar het nieuwsbrievenarchief...
Nieuwsbrief
Jan-Hendrik Veenkamp

Tijdelijk stoppen groepsactiviteiten

I think the reason I have never cared for drink is this: the ease from mental pain that other men have sought in alcohol, I always find in song...

James J. Davis

 

Helaas moet ik je berichten dat ik heb besloten om alle groepsactiviteiten voorlopig af te lasten of uit te stellen, tot ze van overheidswege weer zijn toegestaan. Ik volg hiermee het regeringsbeleid om zoveel mogelijk risico’s op besmetting met het Corona-virus te voorkomen.

Dit betekent dat alle KoorAmor-avonden, meditatieve zangavonden, workshops en andere lessen niet doorgaan.

Zodra de situatie weer verandert en groepsactiviteiten weer zijn toegestaan laat ik je dit weten. Op mijn website kun je zien wat ik o.a. aan meerdaagse programma's op langere termijn gepland heb.

Op dit moment zitten we in mijn beleving in een een soort collectieve shocktoestand. Steeds meer dringt door dat de toekomst ongewis is. Ik ben vaak optimistisch ingesteld en wens ook nu van harte dat ik je in voorjaar, zomer en najaar in één van mijn meerdaagse programma’s kan verwelkomen.

Binnenkort komt hier de info over mijn zomerweken op Ecolonie (11 tot 25 juli) bij. Ik ben van plan daar in een volgende Nieuwsbrief nog meer over te berichten.

jan-hendrik-imperfect-harmony.jpg

Misschien heb jij nu ook meer tijd beschikbaar voor dat boek wat op je ligt te wachten. Het citaat bovenaan deze tekst komt uit: Imperfect Harmony, Finding Happiness Singing With Others, van schrijfster Stacy Horn. Ik heb het een paar jaar geleden aangeschaft en nu vind ik er de tijd voor.

Nu we de KoorAmor-avonden moeten missen is dit lezen over de kracht van zingen ook een goed medicijn. Als overbrugging naar onze KoorAmor-samenzang die na deze noodgedwongen stop nog meer gaat smaken, verwacht ik...

Tot ziens/zings!

Jan-Hendrik

agenda: desktop | mobieltechniek: Alex Pot
Je ontvangt dit bericht omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief of een activiteit van Jan-Hendrik Veenkamp
Jan-Hendrik Veenkamp – 06 - 307 960 57 | info@janhMRZiend4Zb0rikZ9KyveeWW4KnkayQukmp.q1Txnl ZxHq
 

privacyverklaring