Meer lezen? Ga naar het nieuwsbrievenarchief...
Nieuwsbrief
Jan-Hendrik Veenkamp

Smaak het wonder van vreugdevolle samenzang...

 

oei...wat hebben we lang de samenzang in KoorAmor moeten missen! Mijn vreugde is daarom extra groot dat er nu weer gezongen gaat worden. In de komende periode heb ik in centrum Hart aan de Kleine Houtweg een fraaie geschikte zangruimte kunnen reserveren. Waar we met maximaal 20 personen welkom zijn. Het karakter van de open inloop zangavonden zoals we dat al jaren realiseerden moet ik voorlopig loslaten. In de Doopsgezinde kerk kunnen we tot nader bericht niet zingen. Tot mijn spijt lijkt het er op dat zingen per definitie 'besmet' is verklaard...

Maatregelen serieus nemen en elkaar respecteren

In centrum Hart worden alle maatregen vanwege corona zorgvuldig nageleefd. Op mijn website heb ik deze richtlijnen ook vermeld. We zullen de stoelen in een patroon zetten die de vereiste afstand waarborgt. In deze royale zaal is 20 zangers m.i. een intieme groep.

Helaas nu al volgeboekt...

Gelukkig blijkt er bij velen van jullie genoeg animo te zijn om weer te komen zingen. Het bewijs is hiervoor is dat de aankomende zangavond in rap tempo is volgeboekt. We hadden de inschrijfmogelijkheid nog maar net op mijn website gezet en meteen ging dat nieuws rond...

De 18 plekken zijn besproken en zo zitten we met mijzelf en Linda als gastvrouw aan het maximum van 20...

Ik verwacht dat we net als in de van Braghtzaal ook hier heerlijk kunnen genieten. Ik hier heb meerdere workshops geleid in de afgelopen jaren.

Vooraf inschrijven via mijn website nu noodzakelijk

De jaarcontributie vervalt dit ongewisse seizoen. Je kunt je 10-rittenkaart weer net als voor de zomer gebruiken. Of een nieuwe aanschaffen. (€125) Ik heb het liefst dat je dat door betaling op mijn Notenboom rekening doet. Een losse entree kost eveneens als vorig jaar €15.

KleinKoorAmor èn zangweekend in de Weyst in december

Omdat de animo zo groot lijkt overweeg ik een tweede wekelijkse KoorAmor mogelijkheid aan te bieden in mijn eigen atelier. Ik noem dit nu: KleinKoorAmor omdat ik voorlopig in mijn ruimte aan de Johan Hissinkstraat maximaal 10 zangers wil verwelkomen. Ook hiervoor zul je je vooraf via mijn website moeten inschrijven. In de komende week hopen we dit aanbod op mijn website zichtbaar te maken.

In oktober en december begeleid ik een zangweekend in voormalig klooster de Weyst. Het weekend in oktober is al volgeboekt. Ook het weekend in december (11 tot 13) komt binnenkort op mijn website.

Tot ziens/zings!

Jan-Hendrik

agenda: desktop | mobieltechniek: Alex Pot
Je ontvangt dit bericht omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief of een activiteit van Jan-Hendrik Veenkamp
Jan-Hendrik Veenkamp – 06 - 307 960 57 | info@jYyG1anhendrikveeqaqNnkamp.nlzUx4
 

privacyverklaring