de weyst
de weyst

Offer

You are welcome

brown-music-staff-background

KoorAmor

event KoorAmor – woensdag 8 februari
KoorAmor – woensdag 8 februari

Open Zangavond mantras en wereldliederen. Zaal open om 19:25u.
Onregelmatig op woensdagavond is er de KoorAmor-avond in de van Brachtzaal van de Doopsgezinde Kerk in Haarlem. Je kunt je hier onderdompelen in het warme bad van zingen bij KoorAmor.

De liederen zijn laagdrempelig en gemakkelijk mee te zingen. We zingen mantras en liederen uit alle windstreken. Het zingen wordt veelal begeleid op piano. Je hoeft geen zangervaring te hebben. Maar ook ervaren zangers kunnen volop genieten. Kortom Iedereen is welkom te komen ervaren of dit je aanspreekt.

Meer infoWed, Feb 8
event KoorAmor-online
KoorAmor-online
Meer infoOnlineTue, Feb 28
event KoorAmor-online
KoorAmor-online
Meer infoOnlineTue, Mar 14

Singing retreats

event Winterweek Zang - Stembevrijding
Winterweek Zang - Stembevrijding

Met vreugde kondig ik hierbij aan dat ik in februari 2023 terugkeer bij centrum Savita in Duitsland voor een retraite zang/stembevrijding. Savita in Sauerland is een prachtige gastvrije plek midden in de natuur, ideaal om tot rust te komen. 

Het programma
Ik nodig je uit voor een zang/stemwerk programma waarin ik je begeleid in oefeningen voor lijf, stem en ziel. We zullen veel zingen en daarnaast lichaamswerk en klankmeditaties doen. Zang en klank worden in mijn aanpak middelen waarin je heel veel lagen uit het onbewuste op een natuurlijke manier aan het licht kunt brengen. Dit is krachtig en kwetsbaar tegelijk.

De talrijke liederen uit alle windstreken en klankmeditatie oefeningen fungeren als 'energizers' die we al naar gelang dat wat we behoeven kunnen inzetten. Tijdens deze dagen zal Sieta Colijn mij inhoudelijk assisteren.

 

Meer infoSat - Thu, Feb 16

Sing along sessions

event Zingen in de Waalse Kerk H'lem
Zingen in de Waalse Kerk H'lem

Op dinsdagavond 21 februari 2023 organiseert Stadsklooster Haarlem o.l.v. Jan-Hendrik Veenkamp een zangavond met (meditatieve) liederen voor iedereen die ernaar verlangt te zingen zonder veel instructies en vooraf inoefenen. Zingen zoals het in bijna alle culturen van oorsprong bekend is. Iedereen is welkom, zowel geoefende als ongeoefende zangers.

Het repertoire bestaat uit liederen van alle windstreken, bijvoorbeeld liederen uit Taizé of Iona. De liederen kunnen vlot meegezongen worden. Ze zijn meditatief van aard en brengen zo stilte en rust met zich mee. Als de zang is uitgeklonken kan dit heel intens en weldadig aanvoelen. De begeleiding vindt plaats op de piano.

 

Meer infoTue, Feb 21
event Meditatief en wereldliederen zingen in Bloemendaal
Meditatief en wereldliederen zingen in Bloemendaal

Kom ervaren hoe heilzaam zang en stilte kunnen zijn...mantra's en wereldliederen

Voor wie? Iedereen die zich hiertoe aangetrokken voelt is welkom. Zowel ervaren als onervaren zangers kunnen deelnemen en genieten. Het Raphaël-kerkje leent zich zo goed voor dit meditatieve zingen! 
De deur staat voor je open vanaf 14:30u

Neem een warme trui of omslagdoek mee. We vragen naast de entré-prijs een kleine donatie -voor wie dit wil - in de tegemoetkoming van de stookkosten.

Meer infoSun, Feb 26

Singing weekend

event Tweedaagse Zangretraite in centrum Samaya omgeving Utrecht
Tweedaagse Zangretraite in centrum Samaya omgeving Utrecht

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Meer infoSat - Sun, Mar 12

Individual voicesessions

event Individuele sessies: voor wie?
Individuele sessies: voor wie?

Individuele sessies: voor wie?

  • Je worstelt ... en houdt jezelf terug of past je aan;
  • Je wilt je creatieve stroom (meer) de ruimte geven;
  • Je wilt het Lied van je Ziel laten klinken en horen;
  • Je wilt in je zingen en spreken meer ruimte geven aan je eigen zeer persoonlijke geluid en je wilt je bevrijden van het gevoel "zo moet het".

In mijn werkwijze ben ik uitnodigend en respecteer ik jouw weg. Ik luister aandachtig.

Wat doet stembevrijding met jou?

Jouw stem is een instrument dat subtiel laat horen wie je bent. Meer aandacht en ruimte voor jouw geluid brengt je dichter bij je eigenheid. Dit is zowel voor jezelf als je omgeving bevrijdend.

Alles wat belangrijk is komt "vanzelfsprekend" aan het licht. Het mooie van deze creatieve benadering is dat het helend en transformerend kan werken zonder alles te moeten verwoorden of analyseren.

Je gaat meer en meer het lied van je Ziel zingen dit werkt bevrijdend en maakt je een meester in de kunst van jouw leven.

 

 

Meer info