Menu

My account

OrdersUser settingsKoorAmor-onlinePermanent videosSongsLog out
Change language:
NLEN

Singing as a practical philosophy of life
 

Hero banner
event Zangweekend in de Weyst
Zangweekend in de Weyst

Zingen dat het leven je lief is!

We zingen liederen om het leven te vieren;  zingen als kracht voor je zelf, elkaar en de wereld. Eerdere zangervaring is niet vereist.  De Weyst is een ideale locatie voor het programma zoals ik dat beoog. We zingen in de kloostertuin en de kloosterkerk.  Ik begeleid op piano, trommel, accordeon en Indiaas harmonium.  De liederen komen uit diverse culturen. Wereldliederen en mantra's die je vaak moeiteloos kunt zingen.  Iedere keer ontstaat er heel organisch 'een wereldkoor', waarin jouw stem zijn/haar unieke bijdrage mag leveren.  

De Weyst is een voormalig kapucijnenklooster; een pure, authentieke locatie.  In de loop der jaren heb ik hier inmiddels tientallen zangweekends begeleid. Deze weekenden krijgen het karakter van een retraite; waarin jij kunt opladen. Het verblijdt me dat vele deelnemers van de organisch gegroeide  'zangfamilie'  terug komen en aangeven graag juist hier in de Weyst te logeren om te zingen.  Iedere retraite heeft een eigen karakter.  De groep is nooit hetzelfde; altijd zijn er ook nieuwe gezichten.  

De smakelijke vegetarische maaltijden in de Weyst zijn naar mijn idee onovertrefbaar. De meeste groenten worden geoogst in de eigen moestuin en ter plekke in de keuken bereid tot verfijnd en gezond voedsel.

Er zijn 24 kamers beschikbaar. Dus iedereen kan in principe over een eigen kamer beschikken. Een aantal kamers heeft meerdere bedden. Het sanitair is eenvoudig en gemeenschappelijk. Mocht je bereid zijn een kamer te delen en je weet eventueel ook al met wie laat ons dit weten. Voor de prijs van je verblijf maakt dit niet uit maar we kunnen daardoor eventueel meer zangers verwelkomen.

Je bent vrijdag 6 september vanaf 15:00u welkom. Zondag 8 september is het afscheid/vertrek na de lunch rond 14:30u.

Schroom niet verdere toelichting te vragen, bel of mail me als je wilt.

Tot ziens/zings in de Peel in Brabant!

Jan-Hendrik

info@janhendrikveenkamp.nl

M 0630796057

Meer info

Individual voicesessions

event Individuele sessies: voor wie?
Individuele sessies: voor wie?

Individuele sessies: voor wie?

  • Je worstelt ... en houdt jezelf terug of past je aan;
  • Je wilt je creatieve stroom (meer) de ruimte geven;
  • Je wilt het Lied van je Ziel laten klinken en horen;
  • Je wilt in je zingen en spreken meer ruimte geven aan je eigen zeer persoonlijke geluid en je wilt je bevrijden van het gevoel "zo moet het".

In mijn werkwijze ben ik uitnodigend en respecteer ik jouw weg. Ik luister aandachtig.

Wat doet stembevrijding met jou?

Jouw stem is een instrument dat subtiel laat horen wie je bent. Meer aandacht en ruimte voor jouw geluid brengt je dichter bij je eigenheid. Dit is zowel voor jezelf als je omgeving bevrijdend.

Alles wat belangrijk is komt "vanzelfsprekend" aan het licht. Het mooie van deze creatieve benadering is dat het helend en transformerend kan werken zonder alles te moeten verwoorden of analyseren.

Je gaat meer en meer het lied van je Ziel zingen dit werkt bevrijdend en maakt je een meester in de kunst van jouw leven.

 

 

Meer info