Meer lezen? Ga naar het nieuwsbrievenarchief...
Nieuwsbrief
Jan-Hendrik Veenkamp

KoorAmor H’lem seizoen afgelopen maar... nieuwe kansen voor samenzang!

 

Wat lijkt het een eeuwigheid geleden. Elkaar zingend ontmoeten in de Van Bragtzaal aan de Frankestraat op de woensdagavond. Wekelijks voor velen!

KoorAmor-seizoen is voorbij

Dat leek zo gewoon en nu moeten we al drie maanden accepteren dat dat niet vanzelfsprekend is.

Ik zou jullie zo graag weer uitnodigen, maar het lijkt er op dat dit KoorAmor-seizoen voorbij is. Het valt me moeilijk dit te schrijven. En ik hoop van harte dat we na de zomer weer kunnen zingen.

Hoe we dat dan het beste kunnen organiseren zal moeten blijken. De tijd zal het leren en ik ga jullie hiervan op de hoogte houden.

jan-hendrik-haarlem-bewust-buiten.jpg

Mijn aanbod in de komende maanden

Als het goed is heb je mijn recente nieuwsbrief Zingend onderweg... ontvangen, waarin ik attendeer op de kracht van een individuele stemsessie.

Mijn workshops stembevrijding en zangdagen zoals ik die "vroeger" aanbood, zijn in verband met alle corona-maatregelen voorlopig niet aan de orde.

 • Workshops
  bied ik nu in een groepjes van vier maximaal deelnemers in mijn atelier aan. lees meer...
 • Vrijuit zingen
  Om ook aan het meer KoorAmor-achtige zangverlangen tegemoet te komen bied ik nu workshops Vrijuit Zingen aan, voor maximaal vier deelnemers. lees meer...
 • Zangweekend De Weyst
  In het weekend van 3 tot 5 juli bied ik een zangweekend aan in de vertrouwde locatie de Weyst. We zullen hier buiten zingen. Je kunt je hier al voor aanmelden.

Het kan haast niet anders dat we in de nabije toekomst meer dan ooit gaan genieten van samenzang. Ook is mijn grote wens dat ik je deze zomer in of nabij Haarlem buiten kan uitnodigen voor samenzang. Check af en toe mijn website en je mail.

Ik wens je een zomer die klinkt als een klok.

Tot ziens/zings!
j-Hendrik

Nog even de praktische zaken:

 • Als je een jaarkaart voor KoorAmor hebt aangeschaft dan geef ik je de mogelijkheid om een nieuwe jaarkaart met € 80,- korting aan te schaffen. Je kunt ook kiezen voor een tegoed van € 80,- voor een andere zangactiviteit die ik aanbied. Dat tegoed blijft 2 jaar geldig;
 • Als je nog een tegoed hebt op een 10-rittenkaart dan blijft dat tegoed twee jaar geldig. Als wij dus weer met een grote groep kunnen zingen, dan kun je dat tegoed gebruiken. Maar je kunt dat tegoed ook gebruiken voor een andere activiteit die ik aanbied.
agenda: desktop | mobieltechniek: Alex Pot
Je ontvangt dit bericht omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief of een activiteit van Jan-Hendrik Veenkamp
Jan-Hendrik Veenkamp – 06 - 307 960 57 | info@jI4ZQanhqUI7endrikveenkaOmUmmp.z25unlOnIB
 

privacyverklaring