Menu

My account

OrdersUser settingsKoorAmor-onlinePermanent videosSongsLog out
Change language:
NLEN
HomeOfferZangweekend in de Weyst

Zangweekend in de Weyst

event Zangweekend in de Weyst

Zingen dat het leven je lief is!

We zingen liederen om het leven te vieren;  zingen als kracht voor je zelf, elkaar en de wereld. Eerdere zangervaring is niet vereist.  De Weyst is een ideale locatie voor het programma zoals ik dat beoog.  We zingen in de kloostertuin en de kloosterkerk.  Ik begeleid op piano, trommel en accordeon en Indiaas harmonium.  De liederen komen uit diverse culturen.  Wereldliederen en mantra's die je moeiteloos mee gaat zingen.  Iedere keer ontstaat er heel organisch een wereldkoor.  Waarin jouw stem zijn/haar unieke bijdrage mag leveren.  

De Weyst is een voormalig Cappucijner klooster;  een pure, authentieke locatie.  In de loop der jaren heb ik hier inmiddels tientallen zangweekenden begeleid. Het verblijdt me zo dat vele deelnemers van deze 'zangfamilie'  vaak terug komen en aangeven het liefst hier in de Weyst te komen logeren om te zingen.  Iedere retraite heeft weer een eigen karakter.  De groep is nooit hezelfde en altijd komen er ook weer nieuwe gezichten.

Ook de maaltijden in de Weyst zijn m.i. onovertrefbaar. Dit komt (a) omdat de meeste groenten uit de eigen moestuin komen, geoogst door gastheer van de Weyst: Sid Bachrach.   En (b) omdat de maaltijden bereid worden de gastvrouw  van de Weyst: Nella van der Jagt.

Er zijn 24 kamers beschikbaar.  Dus iedereen kan in principe over een eigen kamer beschikken. Er zijn een aantal kamers met meerdere bedden. Het sanitair is eenvoudig en is gemeenschappelijk.  Mocht je bereid zijn een kamer te delen en je weet ook al met wie laat ons dit weten.

Schroom niet verdere toelichting te vragen zeker als je voor het eerst komt. Bel of mail me.

info@janhendrikveenkamp.nl

M0630796057

Je bent van harte welkom.

Price€399.00
Starts at
End
Location
Max attendees28
Category
Spots leftWaiting list

Payment details

Totale kosten €399 (vol-pension en verblijf op eigen kamer in de Weyst €230 en €169 voor het zangprogramma) Bestellen en betalen met I-deal via mijn website of overmaken totale bedrag (€399) op rekening van Praktijk De Notenboom NL81 TRIO 0379 3487 99 o.v.v. zangweekend april 2024 en jouw naam.