Menu

My account

OrdersUser settingsKoorAmor-onlinePermanent videosSongsLog out
Change language:
NLEN
HomeOfferPinkster Zang/stembevrijding retraite bij Keulen

Pinkster Zang/stembevrijding retraite bij Keulen

event Pinkster Zang/stembevrijding retraite bij Keulen

Van harte nodig ik je uit voor deze retraite in voormalig klooster Ommerborn bij Keulen in Duitsland. Het wordt de eerste keer dat ik hier een programma aanbied. Een m.i. mooie aantrekkelijke locatie in een landelijke omgeving en prima geschikt voor een retraite zang/stembevrijding.  Er is volop ruimte binnen en buiten!

Ook de reisafstand is goed te doen. Vanaf Haarlem is het 300 km.  We bemiddelen altijd in carpoolen.

Veel deelnemers van mijn retraites komen vaak terug en schrijven zich verheugd en verlangend weer opnieuw in. De zangretraite programma's werken verslavend zo blijkt. En tegelijk zijn er altijd ook nieuwe gezichten die mijn werkwijze in zang, stembevrijding en meditatie willen ervaren. Dat is een fijne mix waarbij iedereen zich vaak snel thuisvoelt in de groep.

Mijn wens is dat de geest van Pinksteren je innerlijk vuur mag doen oplaaien. Samenzang is een krachtig middel hiertoe. Een groot repertoire aan liederen staat tot je beschikking. Ik begeleid op piano, Indiaas harmonium, accordeon en trommel. Naast de zangbijeenkomsten bied ik workshops stembevrijding aan. Heel organisch ontvouwt mijn programma zich, afgestemd op 'dat wat Wil'.  Zangervaring is geen vereiste. Je wordt vaak als vanzelf meegenomen in de stroom van klank en zang. Het gaat niet om presteren je mag genieten van jouw mogelijkheden.

Het verheugt me te schrijven dat Mirry Kalesaran de hoofdkok is die de vegetarische maaltijden zal verzorgen.

Zoals bij iedere retraite nodig ik je uit deze tijd op jouw maat te beleven. Er moet weinig en er kan veel. Neem wandelschoenen mee!  

Wil je overleggen of dit jou past? Neem gerust contact met me op via het contact formulier op de website, of mail of bel me.

Wie tot ziens/zings in 'zangklooster Ommerborn'!

Price€475.00
Starts at
End
Location
Max attendees31
CategorySinging retreats
Spots left1

Payment details

Kosten €475: volpension op eigen kamer + zangprogramma. Of kosten: €415 volpension op gedeelde kamer + zangprogramma.