Nieuwsbrieven archiefKoorAmor-winkel online en aanbod in Vogelenzang
Nieuwsbrief
Jan-Hendrik Veenkamp

KoorAmor-winkel online en aanbod in Vogelenzang

 

Misschien vind jij het ook jammer dat dit wekelijkse KoorAmor-online nu in de vakantie stopt. Dan heb ik goed nieuws want je kunt in mijn Notenboom winkel de uitzendingen kopen. Mijn web-beheerder Alex Pot richtte de winkel prachtig in. Met het overzicht van liederen kun je nu goed zien wie er zingen in welke uitzending. Via het beluisteren van korte geluidsfragmenten kun je goed kiezen wat jou aanspreekt.

Vanuit het ecodorp Ecolonie in de uitlopers van de Vogezen schrijf ik deze nieuwsbrief. Afgelopen dinsdag 6 juli was voorlopig de laatste KoorAmor-online uitzending vanwege een zomerstop.

Op dinsdag 7 september pakken we deze draad weer op met de 29e editie.

Kooramor online Jan-Hendrik Veenkamp

Vanwege corona ben ik eind vorig jaar met KoorAmor-online gestart. We hebben al enthousiaste reacties ontvangen. Ik hoor dat mensen zelfs samen luisteren naar en meezingen met KoorAmor-online. Het is een verrassend vruchtbaar project geworden. Iedereen die hierbij betrokken is geweest dank ik uit de grond van mijn hart.

Woensdag 8 september: start KoorAmor Haarlem

  • Ik verwacht dat we vanaf 8 september weer als vanouds in levende lijve met KoorAmor Haarlem gaan zingen, wekelijks op de woensdagavond. Net als voorheen in de Doopsgezinde kerk in centrum Haarlem. Ik hou je op de hoogte.
  • Op zondag 12 september hoop ik met KoorAmor-zangers op Korenlint acte de présence te geven. Zet het vast in je agenda als je wilt.

Workshops en Jaartraining Stembevrijding in centrum Oohm te Vogelenzang

Oohm Vogelenzang zijkant

In Vogelenzang - wat een aantrekkelijke dorpsnaam voor mijn activiteiten - ligt centrum Oohm. Ik ga hier erg graag naartoe. Want prachtig gelegen op een landgoed grenzend aan het binnenduingebied. Op 4 september geef ik hier een dagworkshop stembevrijding. Je kunt je daarvoor opgeven via Oohm.

Jaartraining

In oktober start ik in Oohm mijn jaartraining stembevrijding.

Het gaat om 12 maandagmiddagen vanaf 4 oktober t/m 28 maart. Stuur me een mail als je interesse hebt. Ik stuur je dan meer informatie.

Dinsdag 13 juli artikel in Trouw

Aanstaande dinsdag 13 julibesteedt dagblad Trouw aandacht aan mijn werk, in een artikel over mijn recente zangweekend in Lochem.

Ik wens je een heerlijke zomer en zeg tot ziens/zings!

Jan-Hendrik