Nieuwsbrieven archiefNajaarsprogramma stembevrijding nov/dec 2021
Nieuwsbrief
Jan-Hendrik Veenkamp

Najaarsprogramma stembevrijding nov/dec 2021 en zangweekend in Kloosterhotel Zin in Vught

Muziek!

Een toegang tot de vaak verborgen bron van vreugde is de muziek. De kerkvader Augustinus zei: zingen leidt ons in het diepst van onze ziel. Het brengt ons in contact met de bodem van onze ziel, waarin de vreugde in ons stroomt als een bron.

Anselm Grün uit Voluit Leven p.305

 

Najaarsprogramma stembevrijding november/december 2021

Graag attendeer ik je op de klankreis die ik binnenkort met een kleine groep (max. 7 deelnemers) in mijn studio de Notenboom te Haarlem start. Het betreft zes maandagavonden in november en december. Schroom niet me te mailen of bellen om aanvullende info. En weet je nu al dat je dit graag wilt...aarzel dan niet met aanmelden. Er zijn nog drie plekken beschikbaar. Hier vind je de info op mij website.

3-5 december zangweekend in Vught

Het zangweekend resoneert nog lekker door. Dank je wel voor alles; je liefdevolle aanwezigheid, de organisatie, de veilige setting, inspirerende liederen en uitleg erbij. Het voelde echt als een warm bad.

De frequentie waarin ik zangweekenden aanbied groeit gestaag. Het blijkt dat dit in een behoefte voorziet. Half oktober zongen we met 21 deelnemers in kloosterhotel Zin in Vught. Een prachtige locatie perfect om een zangretraite te huisvesten. Begin december (vrijdag 3 tot zondag 5) is de volgende gelegenheid.  Hier vind je de info op mijn website.

Alert

Het is hartverwarmend te ervaren hoe het in levende lijve zingen (weer) goed doet. De bovenstaande reactie van één van de deelnemers van het laatste koorweekend spreekt voor zich. Omdat corona zo‘n impact heeft beperk ik het maximum aantal plaatsen al naar gelang de locatie. Ook controleer ik de luchtkwaliteit en ben extra alert op ventileren in de ruimtes waar we zingen. Zo kan iedereen zich veilig voelen.

KoorAmor-online

Tot slot attendeer ik je met groot plezier op KoorAmor-online. Alhoewel we nu weer volop in levende lijve zingen gaan we toch wekelijks door met dit online aanbod. Dinsdagavond live vanaf 19:45 tot 21:15 u. Een prachtkans om de sfeer van KoorAmor vanuit huis mee te maken. En bovendien kun je deze inmiddels uitgebreide KoorAmor liederen schatkamer bezoeken wanneer je wilt.

Tot ziens/zings!

Jan-Hendrik