Nieuwsbrieven archiefKoorAmor-online 8 febr. uitzending nr 50! Zangweekend in Brabant 4-6 maart
Nieuwsbrief
Jan-Hendrik Veenkamp

KoorAmor-online 8 febr. uitzending nr 50! Zangweekend in Brabant 4-6 maart

Goedemorgen Jan-Hendrik, even een berichtje om je te laten weten hoe fijn het voor me is dat KoorAmor-online bestaat. Om de emotie die tekst en melodieën oproepen toe te laten is helpend.
Anneke

Ik geniet nog elke keer weer van het zingen op dinsdagavond en door de week heen op herhaling. Echt heerlijk dat je dit aanbiedt. En zo leer / ontdek ik ook steeds nieuwe liederen. Wat fijn dat je weer een mannen avond deed en van de week aandacht gaf aan het overlijden van Thich Nhat Hanh. KoorAmor-online web-beheerder Alex heeft het erg mooi voor elkaar met wat er allemaal kan!
Inge

 

Met trots kondig ik een feestelijke KoorAmor-online uitzending aan: dinsdag 8 februari is de vijftigste editie; we starten life zoals altijd om 19:45u. Je kunt - zoals gebruikelijk - de hele week op elk gewenst tijdstip terugkijken/luisteren/meezingen.

Dankbetuigingen

Bovenstaande reacties zijn er twee uit de vele dankbetuigingen die ik ontvang. Ook online - zo blijkt - komt de verbindende en vitaliserende werking van de KoorAmor-samenzang over. Ik noem mijn benadering graag zingen Plus: meditatie, zang en stembevrijding komen hierin samen. Deze opzet en sfeer vinden meer en meer weerklank.

Thuis samen met vrienden zingen

Vanwege corona startten we KoorAmor-online. Met hulp van mijn dochters en experts om ons heen vond op 30 december 2020 de eerste uitzending plaats in de Notenboom studio. Daarna waren er (behalve in de zomervakantie) wekelijks live-streams.

Onze inzet is om dit aanbod verder te ontwikkelen en bekend te maken. Zodat meer potentiële belangstellenden KoorAmor-online weten te vinden. Graag nodig ik je uit om a.s dinsdag 8 februari deze 50e uitzending live met ons mee te vieren.

Misschien spreekt het je aan om bij je thuis - net als bij ons in de studio - een kaars of lichtje aan te steken. Of om - zoals sommige deelnemers dat doen - gezamenlijk deel te nemen. Zodat je a.h.w. met een eigen koortje meezingt.

Kooramor online camera setup

Kooramor regie 1

Dinsdag 1 maart KoorAmor-online special

Op 1 maart komt er een KoorAmor-online special, waarin we tot middernacht doorzingen. Deze uitzending zal hoogstwaarschijnlijk openbaar zijn en zowel in het Nederlands als Engels. Hierover volgt binnenkort nog een nieuwsbrief.

Promotiefilmpje KoorAmor-online

We gaan weer een promotiefilmpje opnemen van KoorAmor-online om je laten zien welke mogelijkheden om terug te kijken er inmiddels bestaan. Zoals:

  • Herinneringsbericht op de dag van de uitzending met link naar jouw eigen KoorAmor-online persoonlijke pagina.
  • Diverse afspeel-mogelijkheden, waaronder een van lied tot lied functie, waarmee je pauzes en toelichtingen tussendoor overslaat.
  • Het liederenbestand met één klik filteren op trefwoorden (onder het tabblad Liederen). Zo kun je bijvoorbeeld snel de weg vinden naar een vrolijk of juist een weemoedig lied, al naargelang je stemming.
  • Liederen als favoriet markeren.
  • Een playlist samenstellen.
  • En nog veel meer; in het filmpje zullen we dat illustreren.

Aankondiging zangweekend van 4-6 maart in klooster de Weyst te Handel, Brabant

Het voormalige klooster de Weyst in Brabant is een prima locatie om voluit te genieten van de liederen uit alle windstreken die op het programma staan. Het is een voor mij vertrouwde thuisbasis waar ik al jaren mijn workshops onderbreng.

Voor wie?

Je bent welkom naar dit weekend te komen zonder ooit eerder meegezongen te hebben. We zingen liederen uit alle windstreken, van heel dynamische tot verstilde mantra‘s. Ik begeleid op piano, accordeon en trommel.

Zeer waarschijnlijk zal Loes Hendriks tijdens dit weekend een klankschalensessie voor ons doen. Eerdere sessies werden met groot enthousiasme ontvangen.

Uitnodiging:
zingen voor alle leeftijden

Het verblijdt mij enorm dat zoveel zangers regelmatig terugkeren. Ik nodig je uit om een jonger iemand - waarvan je vermoedt dat hij of zij van dit weekend gaat genieten - hierop te attenderen en uit te nodigen. Misschien een mooie gelegenheid om hem of haar eventueel cadeau te doen. Ik constateer dat die beweging gaande is en dat meer en meer dertigers en veertigers mijn workshops ontdekken.

Kosten en aanmelding

  • De kosten bedragen in totaal €321 voor volpension met eigen kamer (sanitair gedeeld) en zangprogramma.
  • We promoten carpoolen.
  • Je bent welkomvrijdag 4 maart vanaf 14:30u en het vertrek is zondag 6 maart na de lunch ca 14:30u.
  • Wil je meedoen, wacht dan niet te lang met opgeven.

Ik verheug me je te begroeten.

De Weyst raam

Kooramor online jonge kijker

Tot ziens/zings!

Jan-Hendrik