Nieuwsbrieven archiefZingen dat het een lieve lust is en meer...mei 2022
Nieuwsbrief
Jan-Hendrik Veenkamp

Zingen dat het een lieve lust is en meer... juni 2022

Wie zingen wil vindt altijd een lied om te zingen.

Zweeds spreekwoord

 

Samen zingen dit voorjaar: het zindert... wat een blije gezichten. Het lijkt wel of het intenser en intenser wordt. Ik noem het graag ‘zingen plus’. In mijn benadering breng ik zang, klank en stilte samen. Zo ontstaat een dynamische én meditatieve sfeer. Waarin bezieling ervaarbaar wordt. Getalenteerde en ongeoefende stemmen zingen in mijn groepen samen dat het een lieve lust is.

Bijna zomerstop

  • De wekelijkse KoorAmor-avonden gaan nog door tot 15 juni. Daarna is er een zomerstop.
  • We beginnen weer op 15 september.
  • Dit geldt ook voor KoorAmor-online.

Kom zingen in voormalig klooster De Weyst (Brabant)!

Ik attendeer je daarom graag op mijn zangweekend in Brabant van 17 - 19 juni. Aarzel niet je aan te melden: er is nu nog plek.

Ook in september en oktober begeleid ik zangweekenden in De Weyst.

De Weyst is mijn thuishaven. Ik vind het een aantrekkelijke, authentieke zanglocatie. Het pure, biologische eten wordt ter plekke bereid uit de eigen tuin.

De Weyst achterkant gebouw

Terugblik KoorAmor-online

Kooramor online koortje

Bijna sluiten we het tweede KoorAmor-online seizoen af. Wat is dit een mooi project! KoorAmor-online is op dit moment nog niet bekend bij het grote publiek. Maar er is al wel een kleine, trouwe groep van deelnemers ontstaan. Zij spreken hun grote waardering uit en doen wekelijks mee.

Na de zomerstop gaan we met beginnen aan het derde KoorAmor-online seizoen. De opzet zal veranderen. Waarover later meer. Daarnaast werken we achter de schermen aan een nieuwe website. We hopen die in oktober te lanceren.

Zingen en stembevrijding in de zomer

Ik verheug me je te ontmoeten in juni in de Weyst of tijdens mijn zomerprogramma‘s in Duitsland en Frankrijk.

Past dit niet in jouw vakantieplannen, dan kun je thuis deze zomer toch lekker blijven zingen, door te putten uit de schat aan meezingliederen in de KoorAmor-online uitzendingen. Je kunt daarvoor de momenten kiezen die jóu het beste uitkomen.

Tot ziens/zings!

Jan-Hendrik