Menu

Mijn account

BestellingenGegevens en voorkeurenKoorAmor-onlineVideo's (permanente toegang)LiederenUitloggen
Taal veranderen:
NLEN
HomeAanbodZangweekend in de Weyst

Zangweekend in de Weyst

event Zangweekend in de Weyst

Zingen dat het leven je lief is!

We zingen liederen om het leven te vieren;  zingen als kracht voor je zelf, elkaar en de wereld. Eerdere zangervaring is niet vereist.  De Weyst is een ideale locatie voor het programma zoals ik dat beoog. We zingen in de kloostertuin en de kloosterkerk.  Ik begeleid op piano, trommel, accordeon en Indiaas harmonium.  De liederen komen uit diverse culturen. Wereldliederen en mantra's die je vaak moeiteloos kunt zingen.  Iedere keer ontstaat er heel organisch 'een wereldkoor', waarin jouw stem zijn/haar unieke bijdrage mag leveren.  

De Weyst is een voormalig kapucijnenklooster; een pure, authentieke locatie.  In de loop der jaren heb ik hier inmiddels tientallen zangweekends begeleid. Deze weekenden krijgen het karakter van een retraite; waarin jij kunt opladen. Het verblijdt me dat vele deelnemers van de organisch gegroeide  'zangfamilie'  terug komen en aangeven graag juist hier in de Weyst te logeren om te zingen.  Iedere retraite heeft een eigen karakter.  De groep is nooit hetzelfde; altijd zijn er ook nieuwe gezichten.  

De smakelijke vegetarische maaltijden in de Weyst zijn naar mijn idee onovertrefbaar. De meeste groenten worden geoogst in de eigen moestuin en ter plekke in de keuken bereid tot verfijnd en gezond voedsel.

Er zijn 24 kamers beschikbaar. Dus iedereen kan in principe over een eigen kamer beschikken. Een aantal kamers heeft meerdere bedden. Het sanitair is eenvoudig en gemeenschappelijk. Mocht je bereid zijn een kamer te delen en je weet eventueel ook al met wie laat ons dit weten. Voor de prijs van je verblijf maakt dit niet uit maar we kunnen daardoor eventueel meer zangers verwelkomen.

Je bent vrijdag 6 september vanaf 15:00u welkom. Zondag 8 september is het afscheid/vertrek na de lunch rond 14:30u.

Schroom niet verdere toelichting te vragen, bel of mail me als je wilt.

Tot ziens/zings in de Peel in Brabant!

Jan-Hendrik

info@janhendrikveenkamp.nl

M 0630796057

Prijs€ 399,00
Start om
Einde
Locatie
Max aantal deelnemers26
Categorie
Plekken vrijWachtlijst

Betaaldetails

Totale kosten €399 Direct aanmelden en overmaken via Ideal. (Het bedrag bestaat uit €230 voor het verblijf/volpension in de Weyst en €169 voor het zangprogramma.) Overmaken kan ook :€399 op rekening van De Notenboom NL81 TRIO 0379 3487 99 o.v.v. zangweekend september 2024 en jouw naam.