Menu

Mijn account

BestellingenGegevens en voorkeurenKoorAmor-onlineVideo's (permanente toegang)LiederenUitloggen
Taal veranderen:
NLEN
HomeAanbodPinkster Zang/stembevrijding retraite bij Keulen

Pinkster Zang/stembevrijding retraite bij Keulen

event Pinkster Zang/stembevrijding retraite bij Keulen

Van harte nodig ik je uit voor deze retraite in voormalig klooster Ommerborn bij Keulen in Duitsland. Het wordt de eerste keer dat ik hier een programma aanbied. Een m.i. mooie aantrekkelijke locatie in een landelijke omgeving en prima geschikt voor een retraite zang/stembevrijding.  Er is volop ruimte binnen en buiten!

Ook de reisafstand is goed te doen. Vanaf Utrecht is het  is het 256 km. We bemiddelen altijd in carpoolen.

Veel deelnemers van mijn retraites komen vaak terug en schrijven zich verheugd en verlangend weer opnieuw in. De zangretraite programma's werken verslavend zo blijkt. En tegelijk zijn er altijd ook nieuwe gezichten die mijn werkwijze in zang, stembevrijding en meditatie willen ervaren. Dat is een fijne mix waarbij iedereen zich vaak snel thuisvoelt in de groep.

Mijn wens is dat de geest van Pinksteren je innerlijk vuur mag doen oplaaien. Samenzang is een krachtig middel hiertoe. Een groot repertoire aan liederen staat tot onze beschikking. Ik begeleid op piano, Indiaas harmonium, accordeon en trommel. Naast de zangbijeenkomsten bied ik workshops stembevrijding aan. Heel organisch ontvouwt mijn programma zich, afgestemd op 'dat wat Wil'.  Zangervaring is geen vereiste. Je wordt vaak als vanzelf meegenomen in de stroom van klank en zang. Het gaat niet om presteren je mag genieten van jouw mogelijkheden.

Het verheugt me te schrijven dat Mirry Kalesaran de hoofdkok is die de vegetarische maaltijden zal verzorgen.

Je bent vrijdag 17 mei vanaf 13:30u welkom (soep staat voor je klaar) maar je kunt ook (veel) later arriveren. De avondmaaltijd is om 18:30u.  Maandag 20 mei 2e Pinksterdag is het vertrek na het ontbijt.

Zoals bij iedere retraite nodig ik je uit deze kostbare tijd op jouw maat te beleven. Er moet weinig en er kan veel.  

Wil je overleggen of dit jou past? Neem gerust contact met me op via het contact formulier op de website, of mail of bel me.

Wie tot ziens/zings in 'zangklooster Ommerborn'!

 

Prijs€ 475,00
Start om
Einde
LocatieKlooster Ommerborn Ommerborn 4 51688 Wipperfürth Duitsland
Max aantal deelnemers31
CategorieZang retraites
Plekken vrij1

Betaaldetails

Kosten €475: volpension op eigen kamer + zangprogramma. Dit kun je direct betalen of overmaken. (Kies na bestel bij Betaalmethode voor overmaken). Kosten €415 volpension op een gedeelde (2 persoons) kamer + zangprogramma. Dit bedrag kun je overmaken op mijn rekening o.v.v. je naam en Pinkster-retraite